lördag 23 april 2016

Mässan

Igår var jag på trädgårdsmässan med en vän. Vi kom dit tidigt på morgonen & det var tydligen ett bra val för det var lugnt i någon timma innan besökare strömmade till. I år hade vi bestämt oss för att shoppa direkt när vi hittade någonting & inte gå tillbaka senare. För det tar tid att ta sig fram på mässan & vi ville äta lunch & ha eftermiddagen på Zetas.
Mässan var riktigt trevlig med sitt tema : Tillbaka till naturen. Vi försökte oss på att trendspana men hittade ingen direkt klar & tydlig trend. Kan hända att det visst finns en trend i år men när man går 'gata' upp & ner & gör avstickare ut i andra gångar blir man snart nog förvirrad fniss Hur som helst var det en mycket trevlig mässa i år. Handla kan man göra hur mycket som helst. Jag köpte Karin Berglunds nya fina bok som heter : Det var en gång en trädgård. Så nu har jag en fin bok att njuta av en dag i solen.

Foto : Acchleja Catrin
Foto : Acchleja Catrin         Hillevissan & jag.

Ett besök i Fat Cat House and Gardens monter som var som ett rum i ett gammalt mysigt hus vart det såklart. Missa inte det! Det finns en massa piff där som man bara måste ha. Ja eller vill ha fniss Jag var bara tvungen att ha ett litet våningsfat så det kan vara ibland. Butiksägarinnan är supertrevlig. Butiken finns på söder i Stockholm & är rena rama himmelriket & är helt klart värt ett besök när man 'roadtrippar' med vänner.
Efter några timmar på mässan åkte vi vidare till Zetas. Mer om det i nästa inlägg.
TACK för att du kikade in till mig.Lämna gärna en hälsning det blir jag glad för!