måndag 12 november 2012

Höstens juveler!


Det är mina astrar det!


Nu när det mesta gett sig i alla fall vad gäller blommor i trädgården.
Då är jag så glad för all mina fina astrar.
Jag har många olika sorter i de flesta färger skulle jag tro.

Höga & låga
Dubbla,enkla,pyttesmå & spretiga!

De glädjer mig verkligen!

Vad gläder dig i trädgården just idag?
Berätta!

TACK för att du tittade in till mig!
KRAM
från
 mig!

7 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Härliga bilder!
Önskar dej en fin vecka
Kramar Kathrine

Åsa Trädgårderaren sa...

Vad bra att tänka på vad du gläder dig åt. Jag gläder mig åt några pelargoner som ännu blommar i uterummet, åt de tre japanska järnekarna som jag fyndade på Plantagen i söndags och åt att solen, när den nån gång tittar fram så här i november, ger så snyggt släpande ljus. Några astrar har jag inte men måste uppenbarligen skaffa.

Tant Otteskrufv sa...

Just idag gläds jag åt sidensvansarna som kvillrar hej vilt i träden runt i kring. Undras om de vågar sig ner i vårt prydnadsäpple?

Allis R sa...

Idag gladde jag mig verkligen åt solen! Härligt efter några gråa dagar så det blev både långpromenad och lite pysslande i trädgården - massa skön energi innan det var dags att åka till stan för ett nattpass ;)
Ha en go kväll!
Kram Allis

Monica Söderström sa...

Det enda jag kan plocka in från trädgården nu är faktiskt den förhatliga Bergenian som sprider sig som ett ogräs. Jag har gjort praktik några veckor i min floristutbildning och tog med mig en hink blad. De är riktigt fina som manschett i buketter och blir också fina att linda på en halmkrans. Bladen är så hållbara, nästan som läder så de går också att klippa i bitar och nåla fast som kant i en blomsterdekoration. Det måste jag visa nån gång.

Törnrosa sa...

Idag blev jag extra glad över att flera höstkrokusar sticker upp sina lavendelblå spjut till blomknoppar ur lövmattan i nya woodlandet.
Men hur gör du för att inte höstastrarna helt ska sluka rabatterna?
Hej från Törnrosa

Sallys hus sa...

hallå där dingalning..;)
Moooahahaha....jag kommer sitta i mitt kök sen då...
....hmm...fast å dregla över din fina trädgård.....
För min är ju totalt bortglömd och havererad...inte ens de påbörjade projekten är färdiga och i en skottkärra ligger uppgrävd lavendel och fryser....;(
Du skulle se hur det ser ut utanför hos oss...huuuuuuuvaligen..
brädor, skräp och sågspån...längtar tills jag kan få plocka dit granar o kottar o göra fint precis som du....så...suck...jag ska sitta i mitt fina kök sen å drömma mig hem till din fina trädgård...;)
kram katarina