onsdag 10 november 2010

Hur svårt kan det va´?

När det ser ut så här utanför köksfönstret så är det för mig obegripligt att folk inte fattar att kommunen inte hunnit ploga o att man därför får ta lite mer tid på sig när man ska ut i trafiken!
Det är ju bara att vara ute i lite mer god tid.Jag menar ´Hur svårt kan det va´?
Ja man undrar ju vad tjejen som kom så sent till bussen i f.m att hon var tvungen att att avfyra sitt allra mest breda o charmerande leende samt veva med armarna som en väderkvarn allt för att få chaffören att stanna bussen som redan kört runt på hållplatsen o  var ute på vägen....
Eller var det hela sambons fel som inte skottat tomten så hon kunde ta sig fram i vanlig fart i stället fick hon vingligt pulsa fram?Ja man undrar ju.....

4 kommentarer:

carbeagus sa...

Haha, ja en del inser visst inte att det tar längre tid i sådant väglag! :D
Själv var jag i god tid till bussen (när jag väl insett att det var så jag skulle ta mig till jobbet idag...)

Anonym sa...

Vi hade slängt snöskyffeln från förra året, eftersom den gått sönder, och såklart glömt bort att köpa en ny.Det var inte jättekul att skotta hela uppfarten med en planteringsspade! Maken köpte dock en snösläde igårkväll som enligt dottern är "supersnygg coh snabb". Kan en snösläde vara det?
Kram Lena

Helena sa...

Ja nu kommer jag att ta tid på mig i fortsättningen alla busschaffisar är inte så snälla!
Hm ja supersnygg o snabb varför inte eller hon kanske tänkte på helheten jag menar ta det som en komplimang till skottaren :-)
Kram fr.mig!

Anonym sa...

Helt rätt H! Jag var så arg igår när man läste tidningen om hur alla var besvikna på snöröjningen.... men suck pust och stön.. det var första snön! Trodde de att det skulle vara skottat alla gator i hela Eskilstuna när de vaknade?