måndag 6 augusti 2018

LOT and B&B goes to Dalarna!

Nu kommer den 3:e & sista delen av vår resa till Dalarna.
🌻🌻🌻Dag 3 🌻🌻🌻
När vi njutit länge av hotellfrukosten checkade vi ut för denna gång. Det var dags att bege oss hemåt men först skulle vi besöka ett par ställen till.
Första stoppet låg ute i skogen. Det var en plantskola som heter  -->Bäsna Trädgård 
We löves it 😍 Helt klart ett nytt favoritställe!


Här fanns det grejer oj oj oj 🤪 Vilken trädgård sen oräkneliga stigar uppför & nerför gick vi. Dammar hur många ja inte vet jag 😀 Bäckar, trädgårdsrum, hemliga vrår med troll & annat otyg. Ja det fanns allt man kan tänka sig. 


Just denna stig var sval & fuktig denna heta tropiska dag.


Det är en fantastisk trädgård 😍


Med massor av rostigt pynt 🤗 Gudars vad snygga dessa blommor är alltså 😀


1,3 eller 5 fniss Han den ende sa : du kan få dem i present ( jag fyllde för flera veckor sen ) men ja inte säger jag emot inte 😝 Innan vi for vidare tog vi en fika i det mysiga cafét & ja pelargonkakan rekommenderas!
Nu hägrade en antikbod. Gamla ting är någonting alla i sällskapet gillar mycket.


Redan när vi iklädda våra hattar steg ur bussen förstod vi var det skulle bära hän 😛 Det såg man ju direkt att här fanns det grejer 🤗


Huset hade en undervåning oxå & utanför oj oj fynda fynda 😇
En loppisbod fanns oxå. Så himla roligt att titta på allt.
Fundera på vad det var för någonting inte allt man förstår vad det användes till en gång i tiden.Det är mycket man vill ha såklart men det var fullt i bussen & man fick tänka på att alla skulle få handla någonting.

Så här glada blir B&B efter att först fått ta ut all packning, växter., rostigt pynt mm & stuva om allt för att få plats med alla våra antika inköp. Och det var många det & några stora grejer & vi som redan hade fullt i bussen innan ha ha 🤣 Nu fylldes även utrymmen under sätena. Ett ställe väl värt ett besök --> Fäggeby Antik & Byggnadsvård
Nu var det dags att styra bussen hem till Eskilstuna. Vi roade oss med musik & frågequiz med finfina priser på vägen hem. Tiden gick fort det gör den när man har trevligt sällskap. Och tänka sig vi hann in på --> Norells Trädgårdscenter  i Västerås innan vi var hemma i Eskilstuna! Ja så var då resan till Dalarna över som vi sett fram emot så länge. Den blev precis så lyckad som man kunde önska sig.

Jag vill avsluta med att presentera hela det trevliga gänget!

TACK för att du kikade in. KRAM från mig!


LOT Ladies On Tour består av Anne, Marie, jag & Marie 👒👒👒👒


B&B Bär & Betala består av våra respektive Tommy, Peter, Johan & Thomas 💼💰

1 kommentar:

Bettys beundran sa...

Oj vad roligt ni har haft på er Dalaresa. Jag fick många tipps på ställen att besöka och flera var helt nya tipps. Nu är bara frågan när ska jag få tid till det hmmmm får fundera på det.