torsdag 21 april 2016

Laddar som bäst inför...

Helleborus julros
Helleborus julros
Just nu laddar jag som bäst inför mitt besök på Nordiska Trädgårdar i Älvsjö som startat idag och avslutas på söndag. I morgon blir det en 'roadtripp' med andra trädgårdstokar till den stora staden. Laddade med gofika som är väldigt viktigt samt 'stora' plånboken. Det blir kaffe med dopp på parkeringen innan vi går in. Så vi orkar med att likt yra höns inta mässan. Vi är på plats i god tid för ingen dyrbar tid ska slösas på att leta parkering fniss nä här ska vi vara effektiva som alltid.
När jag läst om årets mässa blir jag verkligen inspirerad. Årets tema är : Tillbaka till naturen. För mig som brukar tänka på hur det ser ut i naturen när jag planerar nya planteringar och värnar mycket om djur och insekter i trädgården så ser jag verkligen fram emot årets mässa! En liten shoppinglista har jag oxå gjort och en lista över vilka montrar jag inte får missa jajjemen här har jag planerat min rutt.
Ser fram emot att träffa bloggvänner och andra som besökt min trädgård i olika sammanhang och jag deras. Det är på trädgårdsmässan vi ses varje år vi som bor lite mitt i landet och de som bor neråt och uppåt. Det är verkligen roligt att stråla samman varje år. När vi gjort mässan blir det ett besök på Zetas som vanligt. Det är något vi aldrig missar! En oas som vi besöker flera gånger varje år.
Ett tips inför mässan är att titta efter julrosor. Det köper jag varje år till bra pris !
TACK för att du kikade in till mig. Lämna gärna en hälsning det blir jag glad för.
Läs mer om mässan här -> Nordiska Trädgårdar