torsdag 8 augusti 2013

Snabbt,enkelt & gott!




Det är härliga dagar trots att semestern är slut.
Jag är inne på andra jobbar veckan nu.
Det känns helt OK.
Nu ser jag fram emot helgen då jag är ledig :-)

Jag gjorde snabbsaltad gurka igår kväll.
Det är enkelt att göra & supergott!



1 liter vatten kokas upp.
 Ha i ca.1 dl.salt rör tills det löser sig & låt svalna.
Under tiden stick hål i gurkorna med gaffel.
Jag tog 4 st. minislanggurka
Sen delar jag dem i 3-4 bitar lägger i en glasburk eller som här inläggnings bytta.
Lägg i några kvistar dill & häll över saltvattnet.
Ställ i kyl.
De är klara att ätas dan efter!
Några dagar håller de sig.
Att jag inte skivar dem på en gång är för att jag tycker de blir för salta.

Vi brukar äta dem till maten,på smörgås.
 Supergott i potatis eller pastasallad !

Välkommen som följare Helene & ni som kommit till via Bloglovin!

TACK för att du kikade in till mig!
Lämna gärna en hälsning det gör mig glad.
KRAM
från
mig!

5 kommentarer:

Bettina Bäck sa...

Smidigt och snabbt sätt att göra saltgurka på! Det här ska jag testa.

Vanja sa...

Gött! Tack för tipset :) Kram!

Lövkojan sa...

Mums, måste jag prova, kram Marie-Louise

Anonym sa...

Verkat gott och enkelt. Tack för tipset! Hälsn Eva Larsson

Veronica sa...

Tackar!
Jag gillet
Enkelt
Snabbt
Och gott!

Tack för senast! Det var såå trevligt!

Kram