söndag 9 april 2017

Aurikelteater

Igår har jag jordat mig i trädgården. Har väl inte fått så mycket gjort men auriklerna har fått komma ut på sommarferie. Det vill säga till teatern. Aurikelteatern.


Denna söta gula som doftar ljuvligt som en gullviva ungefär den gladde mig lite extra idag. Namnet kan jag ej då namnstickan försvunnit.


Såhär ser min aurikelteater ut! Alla är planterade i lerkrukor & jag använder vanlig krukväxtjord. Så vattnar jag med naturligt gödselmedel under hela säsongen 1 gång i veckan. Dessa metallkrukor ropade 'han den ende' in på auktion förra året. De skulle jag ha till aurikelteatern sa han :)


På dagen är det sol endast på förmiddagen här det är perfekt då behöver jag inte täcka dem. Om det inte blåser för sol & vind är inte alls bra för växter man nyss ställt ut.Till kvällen så bäddar jag in dem med fiberduk första tiden ett par veckor kanske.


Så idag bär det av till stora staden & Trädgårdsmässan & Zetas såklart! Så ser ni någon i klädd i grönt som ser ut att vara jag kolla då om naglarna är målade med grönt nagellack för då kan det vara jag IRL :D
ps. #jagskaingetha som vanligt imorgon fniss
TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

Inga kommentarer: