söndag 11 november 2012

Minns inte men det var nått viktigt...tror jag...Blev inget gjort i trädgården igår men det kändes OK!Innan jag somnar om kvällen planerar jag ofta några småsaker
 som jag ska göra i trädgården innan snön kommer.


Sen när jag väl är ledig så blir just inget gjort...
Strosar runt och filosoferar lite.

Vad var det nu jag skulle göra?

Kan inte komma på någonting som behövs göras..

Fyller på frön till fåglarna.
Har börjat med nötter och talbollar.
Det gör jag varje dag nä det var nått annat.

Mörkt blir det ju fort numera.
Men det är ju en dag i morgon oxå :-)

Då kanske jag minns vad det var som borde fixas innan vintern hm...

Nä de vart inget gjort idag heller.

TACK för att du tittade in till mig!
Lämna gärna en hälsning.
KRAM
från
mig!

8 kommentarer:

gunsan sa...

Blir inte mycket gjort här heller.Har ingen lust.Lika grått i huvudet som det är grått ute.Men i morgon skulle det bli sol.Då blir man glad igen.MVH

Mia sa...

Här är det lite för blött för den helt stora insatsen men är det egentligen så mycket mer at göra än att vänta på våren?
Det låter mycket skönare att bara ströva runt och filosofera :)

Malin sa...

Men gud så skönt - är det inte precis så det skall vara på hösten.... strosa runt och fixa och tänka och....
Passa på!
Kram Malin

Bettina Bäck sa...

Låter vilsamt och skönt. Man måste ju få avlöva själen också. :-)

Northern Shade sa...

A garden is for entertaining yourself, too. Sometimes it is most enjoyable to just putter around, planning and daydreaming about what you want to do next year with the garden, and doing a few small jobs that look like fun.

Törnrosa sa...

Jag log då jag läste ditt inlägg. Känner så väl igen mig i det. Ligger och glädjs på kvällen åt det jag ska/vill göra i trädgården nästa dag. Ska minsann upp tidigt och sätta igån. Bara en promenad först med Zappa... En fm-latte med hårdmacka, lite DN-läsning... Sedan lyckas jag hitta på en massa andra saker som bara måste fixas, först, och sedan - vad var det nu igen? Måste göra en lista ibland men ändå hjälper det inte. Kommer inte igång ute förrän det är sen eftermiddag och skymningen hotar någon timme bort. Men då får jag fart. Och vill aldrig gå in igen.
Hej hopp!

Veronica sa...

Näe, inte mycket här heller fast lite mer än jag trodde eftersom jag har "stängt" trädgården för i år! .....Längtar efter snön och riktig "skit i trädgårds känsla"

Kram

Lisa sa...

Suck, ibland undrar man ju vad man håller på med ;-) Det låter ju rätt skönt det där...men är man odlare så gäller hårt arbete tills snön och kylan sätter stopp. Fast jag njuter faktiskt av att grovjobba den här tiden, däremot hatar jag att jobba i sommarvärmen, jag är ingen vän av heta dagar. Nåja, idag smet jag faktiskt och gick på konstutställning, så lite har jag vilat den här söndagen.
Ha det gott
Lisa/Lisas trädgård