måndag 22 november 2010

Syrenbersån

Välkommen in i syrenbersån!Rosen 'New Dawn'kantar bågen från höger.'White New Dawn'är planterad på den vänstra.Vägen in kantas av lavendel.Annars finns där lammöron,strimmigt gräs nergrävt i kruka den är alldeles för invasiv o bli snygg när den växer i rund form.Rosen'Little White Pet'finns oxå där till vänster.
                                                                                                                                                                                                                                                                             Rundeln är kantat av hostor.Platsen var vår frukost hörna tidigare o jag tänkte mig att det skulle vara lugnt för ögat så inga färger direkt.Blå strandiris o franska kungsljus stod för blomsterfägringen.Det var väldigt soligt där förrut men nu har våra ekar växt så mycke att det istället är halvskuggigt  vilket märks på lavendeln.Så ingen mer frukost där.Men vi har i år byggt en ny pergola .Mer om det en annan gång.
Som ni ser är möblerna VÄLDIGT 'shabby shica'men jag har haft en period av grönmålade gammeldags möbler så det har varit svårt att skiljas från dessa men somras köpte vi nya möbler så dessa brann upp i höstbrasan.Tack till er alla som tar er tid att titta in hos mig  o så spännande att läsa era kommentarer.Kramar fr.mig
                                                   


5 kommentarer:

NataljaOblonskaja sa...

Tycker nästan det var synd att du eldade upp dem. De ser så där lite lagom charmiga ut.
//Camilla

Katarinas trädgård sa...

Ser trevligt ut! Men nästan lite jobbigt när förutsättningarna ändras hela tiden, mer skuggigt än tidigare, jaha då får man tänka om och flytta växter... Lammöronsexperten är Lotten som har bloggen Lottens vita och gröna. Kulan var jättelätt att göra, kolla hennes tips och testa själv! /Katarina

Hildas Hem sa...

Nån syrénberså har jag inte, däremot en hel häck. Tycker att rundeln är skit snygg!!
Har du städat nu tills vi kommer eller surfar du bara runt på trädgårdsbloggar!?
Vi ses

Lena sa...

Som alltid supersnygga bilder från en jättefin trädgård! Fortsätt surfa runt du, i dämpad belysning från kristallkronorna så syns nog inte dammråttorna!

Helena sa...

Näe precis ingen sa nått om att jag behövde städa innan :-)
Dessutom är det mörkt när ni kommer....
Kram fr.mig