söndag 25 mars 2018

Vilken vecka!

Denna vecka har varit helt galen. Jag har lyckats boka in nått alla dagar utom 1 ... Bara roliga saker men ändå det var att ta i kände jag. Hur som helst nu är det Söndag eftermiddag & jag är hemma igen efter veckans sista roliga träff.
Jag klagar inte så mycket trevligt jag upplevt denna vecka med vänner & så kul att återse bekanta. Häng med!


Efter att bara jobbat på stans bästa kondis under måndagen var jag supertaggad inför tisdagen. Då skulle jag & min äldsta vän som fyllt tant åka till Tant Grön & inta Kafferep med Tårtfest :D Ja ni hör ju gofika de luxe. Allt var så himla gott & fräscht! Vi satt i 2,5 timma fniss synd bara att man inte kunde äta mer än man gjorde :D


Med hem hade jag denna rostiga krans som jag visat redan. På onsdagen var det jobbardag. Efteråt åkte jag med en annan vän till Åsby Hem & Trädgård. Då vart det fika igen oj oj deras goda räkmacka!


Där köpte jag nytt pynt till påskriset. Jag hade inte tänkt ha nått ris i år men så fastnade jag för dessa färger på äggen. Skulle ju passa himla bra i köket :) Nya fjädrar vart det oxå. Väl hemma kom jag på att man inte ska köpa fjädrar.... attans nu vart jag sur på mig själv! Men gjort är gjort... Inbland går det lite för fort & jag tänker mig inte för...
På kvällen var det möte med STA Sällskapet Trädgårdsamatörerna. Fika igen...


Så vart det torsdag & vi åkte på trädgårdsmässan! Från vänster Acchleja Catrin som fyllt tant :D & så jag själv som oxå fyllt tant :D & Marie ja hon är tant mä fniss


Jag träffa Teppi i pionsällskapets monter som var så var jättefin i år igen! Teppi känner jag sen innan jag har besökt hennes trädgård & hon min. Och hon har även varit med på en resa med vår Förening TRIM Trädgårdar i Mälardalen.


Så träffade vi på Lena Linderholm. Ett kärt återseende efter sommarens resa tillsammans på Österlen. Lena & jag brukar sitta på varsin sida i bussen & prata en del om allt möjligt!
Efter mässan åkte vi till Zzzz Zetas tada så ovanligt NOT :D


Där lunchade vi, gofikade & jag träffa på Carina Bergius som varit i min trädgård & filmat för Trädgårds TV med Bergius för några år sedan & gjort ett reportage för en tidning. Jag handlade lite vårväxter med mig hem. Dem planterade jag i en gammal hink.


Med hem från mässan hade jag endast färgad ull.


Tanken var att jag skulle ha ett högt påskris vid entrén med härlig ull i pigga färger. Nu gick inte det så bra....
Vilket ni kan se på filmen -->  här
Så jag fick klä mullbärsträdet i mitt Crazy Corner vid växthuset istället.


Så vart det lördag & vi hade goda vänner på middag & jag hade gjort en frozen chesscake.


Så idag Söndag planeringsmöte med gofika med LOT Ladies in Tour vi ska nu ut & resa tillsammans för första gången med våra respektive i sommar. Det ska bli kul!
Nästa vecka blir lite lugnare det kan oxå vara skönt efter alla intryck jag fått.
TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

Inga kommentarer: