lördag 16 december 2017

Tomten har kommit med finfina julklappar till mig.

I år kom tomten tidigt till mig minsann :)  Det har jag sett till alldeles av mig självt! Man får allt lov att vara lite om sig & kring sig om man vill ha julklappar när hela släkten för länge sedan slutat att köpa till varandra. Det är bara barnen som får.


Men detta år har jag letat efter gröna glaskulor i rostiga 'hängen' att hänga ute. Jag köpte ju en på stång i somras.Och när jag förra veckan efterlyste såna på Instagram & fick svar. Ja då bestämde jag mig för att tomten minsann skulle komma till mig i år.
3 st. hade jag bestämt innan att jag ville ha. De ska hänga i sina rostiga kedjor i olika höjder. Så efter kontakt med Lisen Mahrs  Trädgårdsverkstaden stod det klart att det faktist fanns 5 storlekar. Vilka skulle jag då ta... ja...då vart det svårt dårrå.
1, 3, 5 var då frågan eller 7 nä skoja inte 7. Men ojämt måste det vá!


Det vart 5 st. som inom några dagar kom i ett paket från tomten eller hur var det nu ;)


Åh så fina jag är så glad i dem! Ska be han den ende att klippa till armeringsnät. Och sätta i taket på bodegan så har jag möjlighet att flytta runt dem till jag blir nöjd. Att de ska hänga över den gamla slita kopparbaljan med vatten det vet jag redan nu. Men sen gäller det att få till det.
TACK för att du kikade in. KRAM från mig!

Inga kommentarer: